Rolluiken

a3ab5687-7bea-43b9-9b16-83d301c585c0.JPG
  • Inbouwrolluiken 
  • Voorzetrolluiken  
  • Opbouwrolluiken

Inbouwrolluiken:

Inbouwrolluiken hebben een zonnewerende functie in de zomer en een koude-werende functie in de winter. Ze beschermen uw buitenschrijnwerk tegen inbraak en extreme weersomstandigheden en werken geluidsdempend. Dit type van rolluiken wordt veelal toegepast tijdens renovatie-projecten.

Voorzetrolluiken:

Een voorzetrolluik is een aluminium rolluikkast, met geïsoleerde aluminium lamellen, die vanaf de buitenzijde tegen uw gevelbekleding of raamwerk geplaatst kan worden. Deze rolluiken kunnen toegepast worden in nieuwbouw en renovatie en bieden heel heleboel voordelen voor uw wooncomfort. Voorzetrolluiken verhogen onder andere het veiligheidsgevoel, door de specifieke ophangveren die gebruikt worden, is het niet mogelijk om de rolluiken op te heffen. Daarnaast zorgen ze ook voor de nodige privacy, houden ze tijdens de zomermaanden de warmte buiten en tijdens de wintermaanden de warmte binnen.

Opbouwrolluiken:

Binnen dit gamma beschikken we over twee soorten. De standaard opbouwkasten of de Rolvent®Rolluik. De standaard opbouwkasten is een geïsoleerde PVC kast die boven op het raam geplaatst wordt. Een Rolvent®Rolluik een PVC opbouwkast op het raam met geïntegreerd verluchtingsrooster. De Rolvent®Rolluik is een combinatie van een maximaal geïsoleerde rolluikkast met een geïntegreerd verluchtingsrooster. Met een minimum aan warmteverlies en een gecontroleerde toevoer van verse lucht verlaagt u het energieprestatiepeil van uw woning en bekomt u een gunstiger Energiecertificaat. Deze Rolvent®Rolluik is de enige rolluik op de markt die een constante en gegarandeerde luchttoevoer kan aanbieden. Zelfs in gesloten toestand kan er verse lucht aangevoerd worden. De prestaties van de rolluikkast werden getest volgens de strenge procedures van www.epbd.be

Meer info over elk van deze varianten kan u terugvinden op www.wilms.be