Houten ramen en deuren

lakschade 001.jpg
  • Esthetisch mooi, warm en natuurlijk
  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie.
  • Hoogwaardig FSC tropisch hardhout.

Voor uw houten ramen en deuren doet PROFEL uitsluitend beroep op de houtsoorten 'meranti' en 'afrormosia'. Enkel de beste kwaliteit wordt na een zorgvuldige selectie voor u uitgekozen.

Het hout wordt op een duurzame en ecologische manier behandeld met producten op waterbasis. De afwerklaag wordt statisch aangebracht om een gelijkmatige en optimale dekking te verzekeren. Al uw ramen en deuren in hout zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren.

Zowel in afrormosia als in meranti kan u kiezen uit een klassieke of moderne stijl. Welke stijl of vorm u ook kiest, uw ramen en deuren behouden op elk moment hun technische en functionele prestaties.

Ramen

Grenzeloze mogelijkheden met een verzorgde en duurzame afwerking!

Ramen in hout hebben haast grenzeloze mogelijkheden. U start met één basis en past dit aan volgens de look van uw woning. Talrijke decoratiemogelijkheden verlenen uw ramen in hout de nodige finesse.

Renaissance ramen, blokramen of ramen met een guilotinelook zijn allen een kwestie van charme en technisch vernuft.

Welke combinatie u ook maakt, op elke moment behouden uw ramen in hout hun technische, functionele en inbraakwerende prestaties.

Deuren

Uw persoonlijke smaak in eender welke stijl komen perfect tot hun recht!

In het gamma deurpanelen in hout kan u een zeer gevarieerd aanbod terugvinden. Hiermee kan u zelf aan de slag gaan om uw persoonlijk smaak weer te geven in een krachtige look.

Houten deuren krijgen tijdens de fabricage de nodige veiligheidsvoorzieningen. Elke deur wordt standaard uitgevoerd met en 3-punts sluiting met pen-haakverbinding. Rondom, zowel in het kader als de vleugel, voorzien we een aluminium verstevigingslat. Ten slotte maken we steeds gebruik van zware, verstelbare deurscharnieren.

Een deur in hout zal zowel op esthetisch als technisch vlak volledig aan uw eisen voldoen!