PVC ramen & deuren

download (5).jpg
  • Duurzaam
  • Veilig
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Belgisch ontwerp en productie

Het PROFEL raamsysteem met zijn meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraakwerend beslag onderscheidt zich in doorgedreven en aangepaste detailoplossingen.

Wij bieden u een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur of korrelstructuur zowel op de binnen- als op de buitenzijde van het raam.

Ramen

Kunststof ramen passen zich aan uw stijl aan!

U hebt de keuze uit een 6-kamerprofiel met 3 verschillende vleugelvormen en een assortiment aan toebehoren. 

Ramen in kunststof worden standaard voorzien van drie rondomlopende aanslagdichtingen. Deze zorgen voor een uitzonderlijke geluids- en winddichting van uw ramen. De middenkaders worden opgevuld met een gegalvaniseerd versterkingsprofiel die een verhoogde stabiliteit garanderen.

Onze pvc ramen bereiken een isolatiewaarde tot 0.71W/m²K en zijn dan ook uitermate geschikt voor bijna-energieneutrale (BEN) woningen. 

Deuren

Eén basis met diverse mogelijkheden!

Laat uw creativiteit los op de PVC deuren in uw woning. Maak iets uniek met de verschillende paneeltypes en deurmodellen die zich in ons gamma bevinden. 

Een enorme waaier aan klassieke en moderne panelen helpen u op weg om uw deur volledig op uw smaak af te stemmen. Het uitgebreide gamma aan siergrepen en deurbeslag zorgen voor de ideale finishing touch.

Geef een gezicht aan uw woning met uw eigen, uniek ontworpen deur!